23. ledna 2010

Mám Dolce

Bohužel nic od značky Dolce&Gabbana ale domácí kavárnu Dolce Gusto. Právě si pochutnávám na Chococinu, prostě na výborný horký čokoládce. Ta mi chutná nejvíc, ještě s Latte Macchiato.



Nechci se vám tady chlubit, to vůbec ne (hehe) ale pokud snad váháte nad koupí tohoto drobečka můžu vám ho jen a jen doporučit. Někteří lidé tvrdí, že náplně do toho jsou příliš drahé ale mě to zas tak hrozné nepřijde. Jeden nápoj vás vyjde nejvýš na 15 korun a to je hodně velký rozdíl, než když si ho dáte někde v kavárně. Navíc tu máte jako bonus pohodlí domova :-)

Jinak jsem dnes byla nakupovat, fotoreport bude až v pondělí, protože k úplné dokonalosti potřebuju ještě něco dokoupit.

Pusu Slečna Elegantní

9 komentářů:

  1. Tak to bys byla taky spokojená, protože je tam měly v šedočerný barvě :)
    Jinak máš moc pěknej blog a z toho, co už jsem tady přečetla jsi moc inteligentní slečna a zároveň elegantní, vůbec bych tě tipla na starší(a ber to jako kompliment:)) A takové lidi já mám ráda, jen tak dál :)
    Znáš pití Latté CHAI? pokud ti chutná normální latté, tohle bys zbožňovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, možná i proto mám blogspot já... Latté CHAI je pití ze skvělý kavárny Coffee Heaven a vlastně to neni kafe, ale směs černýho čaje a koření jako skořice, kardamom, vanilka a horkýho mlíka s našlehanou pěnou a chutná to jako...hmm, prostě skvěle!

    OdpovědětVymazat
  3. héééj..co mi to děláš? :D Víš jakou mám teď chuť na čokoládu nebo kafe? :D a žádnej takovej stroj na to nemám :D

    OdpovědětVymazat
  4. och ani nevrav..!!!!musi chutit bozsky..ja chcem tieeeez!boze,skoda ze nebyvas blizsie..:)
    my mame doma kavovar lavazzu ale to nerobi taku dobru kavu (aspon mne nechuti moc)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky ho máme, černý. Ale jediny co z něj piju je asi to Chocacino:)) a to je moc dobry

    OdpovědětVymazat
  6. Chci ho a hned! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som to strasne chcela a potom som na to robila promo a uz by som to veru nechcela, nechuti mi z toho nic, pride mi to tak ci tak drahe, hej no 15korun jedna davka, ale doma neni kaviaren:) To mas tak tam si ides sadnut a mas tam prave atmosferu kaviarne a to ti doma neurobi ani Dolce Gusto:)

    OdpovědětVymazat
  8. My to "museli" koupit hned jako novinku a doteď to milujeme celá rodina, hlavně když přijdou známí, už nechtějí "obyčejnou" kávu, ale jedině "tu z automatu"... (:

    OdpovědětVymazat
  9. tak ten ti závidím, já bych si jej taky hned pořídila kdyby mě někdo založil :-(

    OdpovědětVymazat